Onsdag

Iår, som föregående år, verkar Hammarby vara det enda laget som har namn på matchtröjorna. Varför har inte alla det? I Royal League så har alla lag namn på tröjorna till exempel, för att inte tala om alla landslag.

Matchen igår var underhållande tidvis. Tyvärr så fick råttorna ett mål i första som dom inte alls förtjänade.
Arne Hegerfors var kommentator, jag har i alla år tyckt att han verkar ha nåt emot Hammarby. Igår var han dock enig med mig om att det var Hammarby som var bättre. Kanske han tycker sämre om Kia än Bajen? Hur som, jag gillar INTE Arne som kommentator.

Undrar om det var undertryckta aggresioner som gjorde att jag råkade sparka sönder en av speglarna i sovrummet igårkväll? I allafall så lyckades jag sparka på den så ena hörnet gick av. Det är i sovrummet jag har mina tonade speglar som inte finns längre ju. Inte heller har jag råd/ork att leta efter nya.

Just det, pysselbesöket igår. Pysselkillen frågade vad jag saknar mest med att inte jobba. Självklart så svarade jag det sociala, fikaraster och luncher. Det är faktiskt sant. Det är absolut inte samma sak att fika med kompisar nu, även om det också är trevligt. Undrar vad f-kassan säger om det jag.

Jag som aldrig tittar på musikvideo och inte gillar karaoke hittade denna: Carola karaoke Länken öppnas som vanligt i ett nytt fönster.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Mamma har bara ett halvtidsjobb. Resten av dagen är hon ingenting."
Marie, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006