Torsdag

Nu lider jag av chock igen!!!

Igår träffade jag på en otrevlig hammarbyare Jag trodde inte att såna existerade!!!

Platsen för detta traumatiska möte var en parkeringsplats vid en affär. Jag är på väg in på en parkeringsruta och ser då att där står en kundvagn. Samtidigt så ser jag att kundvagnschaffören är där och då bör flytta den inom snar framtid. Jag såg också bajentröjan vilket gjorde mig lugn. Han vägrar att flytta sin kundvagn Jag vägrar då att ta en annan ruta såklart. Så småningom så vrider han lite på vagnen så att jag nästan får plats med Cajan i rutan. Då hade jag hunnit bli lite irriterad, trots tröjan hans, och puttar på kundvagnen med Cajan, bara för att markera mitt missnöje liksom. Om blickar kunde döda hade jag fallit död ner på fläcken.

Handlingen blev en trevlig överraskning. 3 stycken 1,5liters cola för 30:- och 4 laxfilébitar för trettionåt. Min Tigerölvagn och en hel stor kasse för under 300 spänn!! Det tyckte jag var bra!

Innan jag åkte iväg så tittade jag till saldot på mitt kort och låg då 116:- minus bara Jag hoppas att all minus på kortet snart är ett minne blott. Håll tummarna!

Lund ringde igår. Hon ringer rätt ofta i och för sig. Men allafall, igår. Hon har bytt jobb, eller inte bytt egentligen men hennes jobb har blivit ihop med en större om man säger. Nu har hon fått lönen!!! Typ 7000 mer än hon räknat med! Grattis!!!

Det är alltid trevligt när det går bra för folk tycker jag. Så nu väntar jag bara på att Kexet ska få en glad överraskning i sitt lönekuvert nästa månad.

Imorron är det årsstämma som väntar. Jag laddar inför den nu.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag blir väldigt irriterad när de vuxna tjatar om vad jag ska bli. Jag är ju någonting, eller hur? Jag är ett barn."
Erik, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006