Onsdag

Lite lätt magont har jag idag. Imorron ska Cajan på besiktning.

För att lugna mig lite skulle jag ta en prommis, solen lös ju så fint. När jag kaffat mig klart så försvann solen och det började blåsa. Va faan liksom!

Har även varit och handlat idag. Svängde förbi Mamma för att höra om hon skulle ha tunga eller frysta saker eftersom jag skulle ta bilen. Hon behövde inte nåt sånt. Istället fick jag veta hur himla effektiv hon varit och ringt till massor av ställen, försäkring och öronläkare och Fortum bland annat.

Hon hade även ringt vår skogsinspektor. Jag mailade honom för ett tag sen, fick inte nåt svar så jag trodde mailet försvunnit i sajberspejs, men det hade han fått. Han hade inte varit och inspekterat skogen men det hade bönderna på andra sidan sjön gjort. Träden står kvar!

Telefonen ringde när jag var hos Mamma, jag kände liksom på mig att det skulle vara syrran så jag svarade. Hon och Iza + matte hade som vanligt varit på prommis. Som vanligt hade det kastats pinnar. Iza hade fått en pinne rakt ner i halsen som fastnade. Men stackars lilla virrfian. Det hade blödit massor och Iza skrek.

När dom kom hem så tog dom en ficklampa och lyste ner i halsen på Iza, då såg dom att det var uppskrapat i gommen och ner mot halsen. Jiiiiisöss!!!

Så småningom kom jag allafall iväg till affären. Fick med mig vitkål hem, jag blev så himla sugen på det. Jag ska göra wok, sån som det finns recept till på receptsidan. Tror jag ska ha bulgur till istället för ris.

Lite glad blev jag när jag kom till frysen där wokgrönsakerna ligger, äntligen har min Ica börjat med storpack!!! 900 gram istället för 500, det innebär att man inte behöver köpa så himla massa påsar. Fast jag köpte hela fyra stycken ändå jag.

Håll nu alla tummar som går för att Cajan går igenom besiktningen utan anmärkningar imorron!!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Det är väldigt typiskt för en mamma att gifta sig med en pappa."
Isabel, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006