Torsdag

Fy faan va ungar är äckliga!!!! Igår står ungarna på balkongen ovanför och spottar så det kommer på min balkong

Jag tänkte gå upp och ta dom i örat Men jag orkade inte. Dom skulle ju självklart ha fått städa av mitt balkongräcke där deras äckliga spott nu finns

Efter denna balkongincident skulle jag göra mat, lagom sugen på det liksom. Då har jag glömt att ta fram ur frysen så det jag tänkt tillaga var hur fruset som helst. Det blev en ganska sen middag.

Mitt i när jag var som mest upprörd över allt så ringer Lund. Hon var också upprörd. Det hade sprängts på fel sätt så hennes hemväg var typ blockerad och hon var inte ens halvvägs när hon borde varit hemma. Kändes ju rätt bra mitt i allt att jag inte är ensam om att bli upprörd över i-lands-problem. Fick dessutom bekräftat lite senare igen att jag inte är ensam, även Kexet går upp i atomer när i-lands-problem uppstår.

Kexets i-lands-problem var att åäö försvann på msn. Som tur var löste det sig förhållandevis snabbt.

Cajan, the rosthög, var på besiktning idag. Han skötte sig fint och hastighetsmätaren funkade. Stomme sidobalk, yttre, båda sidor, rostskadad var det som stod på protokollet. Hoppas det inte är nåt allvarligt

Efter att Cajan blivit godkänd så åkte jag till lilla Mamma för att berätta den glada nyheten. Fick fika och grannprat.

Sen när jag kommer hem så har posten kommit. Vad ligger där då om inte ett brev från bilprovningen Så nu är det hojens tur att åka dit i juni, måste byta rör och ha mig innan dess men det hinner jag väl med.

Mycket farande till besiktningen blir det! Snart ska säkert Mammas bil besiktas också, jag vet ju vem som får göra det. Korrekt uppfattat, jag.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Min mamma gör aldrig något fel. Utom när polisen stoppade oss och hon grät och sa att vi hade så bråttom för att vi skulle till barnsjukhuset, fast vi egentligen skulle till Sparlivs och köpa läsk."
Tomas, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006