Fredag

Nu har jag pratat med MrT. Han är ju lite konstig måste jag säga. Jag sa till honom förut att han blir som en främling när vi ses så sällan och vi bestämde att vi skulle träffas även veckorna han har ungarna. Det skedde typ två gånger och sen så återgick det till som det brukar vara.

Nu säger han att han vill träffas och sexa, det vill väl jag också men eftersom han blir en främling så klarar jag inte av nån lunchdejt bara. Jag förstår liksom inte hur han tänker, jag berättar hur jag känner och han verkar bara skita i det. Nu tänker jag mest på det där med att träffas mer frekvent.

Jag sa också att jag trodde jag var helsingel eftersom vi inte hörts på så länge. Det var fel det också. Allt jag gör verkar vara fel och tråkigt just nu i hans ögon. Fast jag uppfattar det ju som att det är han som är tråkig och att han inte tänker framåt nånting. Framåt är nu alltså inte flera månader utan bara ungefär en vecka eller så.

Vi får se hur det blir. Vi ska höras idag. Han skulle iväg på nåt provjobb jättelångt bort, över 7 mil, så han är väl helt slut efter det och ska spela dataspel själv hemma. Den slutsatsen drar jag eftersom att han är så trött när han haft barnen att vi inte kan ses förräns på onsdagen veckan han är barnledig, tidigast. Så ett provjobb lär väl inte vara mindre uttröttande kan jag tänka mig.

Men jag hoppas så jäääääääkla mycket att han ska få det där jobbet. Mycket av allt strul och missförstånd och sånt beror på att jag är sjuk och att han är så stressad över att han inte har något jobb. Jag hoppas just nu att allt ska lösa sig till det bästa och jag hoppas att det innebär att vi fortsätter att umgås. Igår var jag väldigt tvivlande om det kommer ske, idag också.

Jag kan ju inte kräva att han ska stå ut med mig hela tiden när jag är inte är frisk liksom. Speciellt som han själv inte mår bra varken psykiskt eller fysiskt.

Två stressade människor är liksom inte den bästa kombinationen. Jag tror jag kommit på en ny karriär, jag ska bli stressforskare!

Efter denna depp så behövs nåt kul. Kommer ni ihåg Carolas karaoke? Här kommer en till: Shirley Clamp karaoke. Öppnas i nytt fönster som vanligt.

Jag kan även berätta att efter nästan en veckas tjat om Dior Show mascara så har min kompis förhoppningsvis lagt det på minnet. Kompisen ska utomlands och handla taxfree. Jag försökte få med en Clinique silkesdroppar till håret också, men där fick jag helt nobben. Jaja, jag blir så himla glad om jag får en mascara



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Kameler är flickor. Eller flickor är kameler. Vänta lite... alltså många flickor är inte kameler. Jag fattar inte riktigt. Men när vi spelar boll är det mest killar och ingen av oss är kamel."
Hampus, 8 år
"Nej, kameler är mest killar. Håriga och inte särskilt söta. Men jag tycker om kameler. Killar är det mera tveksamt med."
Moa, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006