Lördag

MrT uppdatering: Jag har hans fulla tillåtelse att ragga på andra. Han vill att vi ska fortsätta umgås. Jag fattar ingenting!

Hur kommer det sig att man blir så jäkla tajt med folk man träffar från nätet? Helt galet. Jag och Kexisen hade djupa samtal om detta och hon är av samma åsikt. Varför, då när vi båda tycker så, är det så svårt att förklara det för människor man känner? Det är ju helt sjukt!!!

Lina, en av mina faktiskt bästaste vänner, är ju en människa som jag faktiskt träffat via internet. Detta hände ju inte igår utan för jättemånga år sen. Förmodligen skulle jag väl aldrig kommit i kontakt med henne om det inte vore för att vi hängde på samma forum. Jag är sååå glad över att vi träffats!!!

Lite konstigt i det hela är då att min Mamma, som är så jäkla antidator som man bara kan vara, fattar det här. Hon tycker inte det är ett dugg konstigt att jag åker 15 mil för att träffa pirater. Inget konstigt att Scorp med familj kommer till landet heller. Inte heller konstigt när jag byter bort en dörr mot att få parabolen inställd. Inte heller konstigt att vi åker till Norge för att gå på tivoli och att vi förra året åkte till Dalarna och såg melodifestivalen. Men så är det ju så att jag har världens bästaste Mamma också!

Igår så gick jag och Missan + kompis ut och drack öl. Kvällen blev som vanligt inte alls som jag trodde. Vi skulle på Naglo men vi kom aldrig dit utan stannade i Gamla Stan. Även om vi kom lite fel så blev det en mycket trevlig kväll! Lite lätt trött idag. Träffade en kille med Bajenskor!

Senare idag är jag och syrran bjudna på middag hos Mamma. Det är nog precis vad jag behöver.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag är en riktig killtjusare, men det får jag inte för min mamma. I min förra klass frågade jag chans på alla. Alla sa nej. Om man får nej kan man vara ihop med någon utan att han vet om det. Fast då får man gömma sig."
Nicole, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006