Söndag

Underbart god middag hos Mamma igår. Tyvärr missade jag efterrätten för jag var så mätt. Mamma hade gjort äppelpaj som jag älskar. Jag sa till Mammsen att hon måste ju berätta innan om det är sån god efterrätt.

Igår var det StreetRace igen. Nästan höll jag på att bli trött och somna så brummar det loss och jag blev klarvaken. Jag kan för mitt liv inte komma ihåg att det varit såhär förut, inte såhär mycket. Kan det vara så att jag förtränger sånt som är jobbigt?

Idag stod Gröna Lund på programmet.

Jag och Kex skulle vara väskhållare och dessutom passa Pyret.
Självklart så blev ju inget som jag tänkt mig. Jag sabbade min image helt när Pyret helt plötsligt blev trött och somnade i mitt knä. Pyrets mamma var helt hysterisk över att ha tappat bort sitt barn, själv så tyckte jag helt klart att det var bättre att mamma tappade bort barnet än att barnet tappade bort mamma.

På det hela taget så blev det en mycket trevlig dag. Jag och Kex tillbringade dagen på Kryddhyllan. Madi och familj var också där och Madis man höll oss sällskap, tillsammans med Pyret.

Sen var det ju som så att Kex absolut skulle hem till hockeyn. Sverige mot Finland. Det är matcher som brukar vara rätt underhållande så jag bestämde mig att åka hem jag också.

Jag såg inte så mycket av matchen men Sverige vann i allafall. Det var helt enkelt så att jag inte orkade titta, Grönanbesöket tog helt knäcken på mig. Det var så mycket folk och jag blev helt vimsig.

Trött som sjutton nu, klockan är kvart i tio.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Det är roligare att springa i buskar än att kyssa tjejer. Jag är inte säker på att pappa tycker likadant. Han tycker innebandy är roligast."
Daniel, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006