Tisdag

Gårdagen mest försvann i trötthet. Jag hade tänkt att tvätta bilen men så regnade det. När det slutat regna hade jag blivit så trött att jag somnade i soffan och vaknade helt dregglig.

När jag blir såhär trött så går tankarna bara negativt. Allt som hänt de senaste åren sammanfattas med att Pappa gått bort, Indy, Melle och Majsan har blivit avlivade.

Allt roligt liksom bara försvinner in i ingenting. Egentligen så har jag upplevt en hel del roliga saker också ju. Träffat en massa nya trevliga människor till exempel. Jag har även fått kontakt med gamla kompisar, det är kul att prata med såna som vet hur jag är när jag är frisk.

När posten kom idag så blev jag lite konfunderad. Jag fick kyrkobladet Varför??? Jag har gått ur svenska kyrkan sedan flera år tillbaka! Vill dom att jag ska gå med igen eller vad är det frågan om?

Idag så åkte jag då och tvättade Cajan. Hade tänkt dammsuga honom också och fota. Mamma säger att hon ska hjälpa till, man måste ha lite passning på vattenkranen i garaget för den kan lossna ibland. Jag börjar tvätta och fixa och Mamma går till grannen och pratar med honom. Ingen hjälp där inte. Jag hinner ta ut allt ur bagagen, fälla upp baksätet och allt innan hon kommer tillbaka. När Mamma kommer tillbaka så känner jag att jag är nära att bryta ihop för allt var så jävla jobbigt. Säger då att jag behöver ingen hjälp för att jag är klar.

Så, jag åker hem och är helt förstörd. Ringer upp syrran för att berätta vad som hänt. Syrran tyckte väl att det var bra att Mamma fick se att jag faktiskt inte är frisk och att hon ser varför jag är sjukskriven. Jag håller väl med om det lite, men samtidigt så känner jag att jag gjort min lilla Mamma så himla lessen.

Fotona på Cajan blev ganska bra trots allt. Eftersom jag var så upprörd när jag skulle fota så skakade hela jag och jag var rädd att alla skulle vara jättesuddiga när man såg dom i datorn.

Tyvärr så var jag så upprörd att jag inte för mitt liv kunde komma på hur photoshop funkar. Ringde MrT för att be om hjälp. Han försöker få mig att må bättre genom att tipsa om saker jag ska göra för att slappna av, jag känner bara att han förstår inte att jag är sjuk och börjar grina igen.

Till slut fick jag in fotona i datorn och fick efter mycket gråtande iväg fotona till MrTs maillåda. Jag hade liksom helt glömt hur fasen man bifogar bilderna i mailen. Helt sjukt!

Efter denna känslomässiga katastrof så var jag helt slut. Fick börja med att ta en dusch och byta kläder, helt svettig liksom.

För säkerhets skull så är det fotbollsmatch idag. Vet inte om jag kan se den. Får se om jag får igång tvlådan till sju. Känns inte helt som det viktigaste just nu.

MrT fixade i allafall till bilderna och det blev jättebra. Puss i ljumsken!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Med tjejkompisar kan man prata om allt. Med killar kan man också prata med det är svårare, för det blir så mycket fnitter som kommer mellan orden."
Sofie, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006