Onsdag

Hoppas att det blir lugnare idag än igår. Jag är fortfarande helt slut.

Efter allt igår så hade jag jätteont i huvudet och mådde illa. Visste att jag skulle äta men orkade inte göra nån mat. Det resulterade i närmast migränliknande huvudvärk. Mår lite illa fortfarande, men det beror nog på det dåliga näringsintaget igår.

Nu har jag beställt nya simkort både av Comviq och Telia. Så nu blir jag snart en sån där jobbig människa med minst två telefoner, de nya simkorten går inte att läsa av och då kan man inte lägga alla abb på samma kort längre.

Så nu blir det till att vänta en vecka eller två på korten. Jag funderar även på vad jag nu ska göra med mitt kontantkort, tre mobiler verkar ju lite överkurs liksom. Anledningen till att jag beställde nya kort är att jag vill kunna utnyttja 3g-nätet. Blir spännande att se hur mottagningen blir på vägen till landet med det.

Igår var det fotboll. Hammarby åkte söderöver och mötte Malmö.

I försnacket så insåg jag att jag är ett stort pucko vad gäller fotboll, alla berömmer Mikkel Jensen så himla mycket. Han är nu skadad och jag känner ingen saknad. Ringde till MrT och frågade om jag är dum vad gäller fotboll, där fick jag allafall medhåll om mina tankar om Mikkel. Oumbärlig är han ju inte tycker varken jag eller MrT.

Det absolut bästa med matchen igår var att Arne Hegerfors inte var kommentator! Ja, ni vet att jag inte är speciellt förtjust i honom sen tidigare.

Att resultatet blev oavgjort var väl inte så jättekul men Hammarby gick upp i ledningen av Allsvenskan allafall!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Killar har snopp, tjejer har kiss. Killar kissar också, men de har det där lilla extra."
Rasmus, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006