Torsdag

Nu har jag fått flera sms om jag ska komma på fester. Födelsedagsfester.

H har kalas till helgen och det känns inte ett dugg kul att gå dit som en dystermåns, dessutom så är det typ 4 människor jag känner av 35. Ja, ni fattar. Kraman har kalas om två veckor, då vet jag inte ens om jag är hemma. H fick svar, det har inte Kraman fått ännu. Jag känner mig hur taskig som helst!

Måste så många fylla jämnt just i år??? Jag gör ju inte det liksom.

Nu när jag varit så totalt helslut så har jag drömt en massa skumma saker. Om jobb och bilar och killar och hus och jag vet inte allt! Det brukar vara så att drömmarna speglar tankarna och då kan jag förstå att jag drömmer om bilar, men resten då??? Hus ska jag inte ha, jobb har jag inte och kommer inte börja med det förräns till hösten. Jaja, hjärnan är en lustig maskin.

Min hjärna funkar inte heller vad gäller Word. Igår så kände jag att jag verkligen måste ta ett datakörkort så jag får lära mig Word. Jag tyckte att jag var så jäkla dum men MrT uppmuntrade med att jag inte var det. Oavsett uppmuntring så kände jag mig urdum och klarade inte av hur sidorna blir som man vill.

Jag har sett lite tv nu, som vanligt så ser jag mest reklam och lite av programmen.

Å kom ihåg. Har du ingen geiser hemma så går det lika bra med en kastrull.
Reklamen för SJ tycker jag mest är reklam för klamydiatester. När tjejen har nya killar vid varje station alltså och det kostar från 95:- att åka.
IF-reklamen med råttorna, reklam för kondomer! Den när mammaråttan har barnråttan i baksätet och barnråttan är hur jobbig som helst och sen klättrar ut ur bilen.

Aj lajk reklam! Eller inte.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Det är slitigt att vara förälskad. Min kusin fick sina föräldrar att gå i taket bara för att hon ville gå med bar mage."
Elisabeth, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006