Lördag

Gårdagens turné blev mer än jag tänkt. Första stopp S-J för att hämta bilduschen, S-J hade bara varit typ utanför mig tre gånger igår. Sedan bolaget för att förbereda oss med lite vin. Efter bolaget skulle syrran ha cigghylsor, självklart inte på samma affär som hon köper tobak. Sist men inte minst så köpte vi laxen som egentligen var det primära med vår turné.

För säkerhets skull så köpte vi två laxhalvor så vi kunde provgrilla den ena.

Helt stenfrusen var laxen så operation tina inleddes. Som tur var så låg laxen vacumpackad så det gick att spola vatten på den. När den blivit såpass mjuk att man kunde skära lite i den så la vi den på skärbräda med goda kryddor och så fick den tina lite till innan vi slängde den på grillen. Jag har elgrill här hemma av den enkla anledningen att vi inte får ha något annat. Elgrillen blir ju tyvärr inte riktigt lika varm som en kolgrill, men laxen blev god allafall! Vi tror dock att det blir ännu bättre på kolgrill för då måste ju skinnet på laxen knapra till sig bättre.

Kvällen blev alldeles för lång, men trevlig. Lite lätt trött idag. Inte nån sportbar med semifinal i hockey för mig idag inte.

Syrran och jag lyssnade på ESC-låtar i förberedande syfte igår, det måste varit det som tog sån himla tid tror jag. Jag försökte få in ljudet från mixerbordet till datorn men misslyckades och tur var väl det för syftet med det var att kunna sjunga karaoke och spela in.

Jag vet inte hur jag ska hinna med idag. Orkade inte melodikrysset imorse så det har jag kvar. Fotboll på tv. Hockey på tv. ESC på tv. När fasen ska jag hinna med melodikrysset liksom???



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Min pappa måste flytta ut på landet, så nu har jag fått en ny pappa som håller sig i stan."
Selma, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006