Söndag

Jag hann inte med krysset igår. Men idag så har jag löst det. Jag kunde allt utom en av mig själv, som tur var så kunde Mamma den jag inte kunde. Och jag kunde det hon inte kunde.

Igår när melodifestivalen hade kommit igång så ringde Hide. Men självklart att hon var på Anchor igår då! Jag trött och tittade på tv och hade inte ett dugg lust att åka till stan. Men, men, det går fler tåg, eller hur man nu säger.

Allt gick ju helt fel igår. BP lyckades inte rå på gnagarna. Canada var mycket bättre än Sverige. Ola fick alldeles för lite poäng.

Schlagerfestivalen dominerades av forna öststaterna. Jag är lite förvånad själv över mina egna favvisar. Slovenien, Ryssland, Finland och någon mer. Det är inte länder som ens brukar kommas ihåg av mig alls. Ukraina hade en folieinslagen Dame Edna som framförde en ganska kul låt, den kom högt i prislistan. Serbien vann med en bra låt, en lesbisk kamplåt sa kommentatorerna.

Kex, min lilla schlagergalning, var jättebesviken på hela tävlingen. Hon kan ju allt och följer tävlingen varje år och vet massor om den. När en sån människa blir besviken så måste det ju vara nåt fel på hela arrangemanget.

Idag håller vi tummarna för att Hammarby rår på Örebro. Matchen går på Söderstadion!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag är enda barnet och det är svårt och ensamt. Alla vill bara klä ut mig hela tiden."
Solveig, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006