Måndag

Igår var också en dag med för mycket som hände samtidigt. Sverige spelade om VM-brons mot Ryssland. Hockey-VM-final. Och så fotbollen!

Matchen på Söderstadion framkallade en hel del burop från publiken. En linjedomare dömde offside hela tiden. Målvakten i Örebro och en hammarbyspelare krockade rejält och målvakten blev nästan knockad.

Som tur var så fick hela publiken skrika ut sin glädje när Bajen äntligen gjorde ett mål i slutet av matchen!! Målet kom på stopptid, det blev en del av den varan efter krocken liksom. Juliusson vår nya hjälte, allafall igår

Jag fortsätter och titta på bilannonser. Alltså, varför har man en dragkrok på en Nissan Micra? Orkar den dra något över huvud taget?? Det jag vill ha är en liten stor bil, ungefär som Cajan alltså. Inte nån med stor motor utan en som drar lite soppa, som Cajan. Det känns mer och mer som att jag bör behålla Cajan eftersom han har det jag vill ha av en bil.

Det är kul att titta på bilannonserna. Många bilar finns det liksom. Både bilar man drömmer om och såna man aldrig skulle drömma om att ha. Det är många av bilarna som jag skulle vilja ha som är riktigt törstiga tyvärr. Någon jeepvariant skulle ju inte vara helt fel, dyr i inköp, dyr i försäkring och skatt, dyr i drift med all bensin som går åt per mil. Men man åker säkert!

Undrar om jag blivit lite kräsen vad gäller bilar också. Jag tycker inte det finns så många som jag skulle kunna tänka mig att ha på riktigt. Många bilar men inte så jättemånga som faller mig i smaken.

Vad jobbigt det är att behöva ha dubbla mobiler med sig. Dessutom så verkar ju Comviq ha glömt att skicka nåt nytt simkort till mig, jag ringde till Comviq innan jag ringde Telia och Teliakortet har anlänt och fungerar.

Sen, om Comviqkortet anländer, blir det spännande att se om det blir bättre mottagning på Comviq. De har samma master när det gäller 3G som Telia tydligen och det borde innebära bättre täckning.

Nu regnar det och är hur trist som helst. Det enda positiva med det är att jag lyckades sova nästan tre timmar på morronen. Jag som vill gå på prommis, känns inte riktigt som att det är läge för det i det här vädret, jag vill ju inte bli förkyld igen liksom.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag önskar att vi kunde få en bebis, men mamma säger att så länge jag skriker efter bullar i affären, så orkar hon inte."
Line, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006