Tisdag

Jag blir GAAAAAAAAAAALEN på Comviq!!!!!!!

När jag nu äntligen fått mitt nya simkort så säger kundtjänst att det kommer ta en timme att aktivera det!!! När Teliakortet anlände så aktiverade kundtjänst kortet medans jag pratade med dom.

Dessutom var det nåt fel i själva Comviqnätet som ju kundtjänst kunnat upplysa mig om. Nähä då! Istället så funkade varken det nya eller det gamla kortet!!!

Det var ju en himla tur att Lina hann ringa innan den här katastrofen. Hur skulle jag annars ha klarat mig? Det är ju helt galet hur mobilberoende jag har blivit.

Lina och jag kom allafall fram till att jag måste besöka henne och titta på hennes nya sovrum. Vi brukar fika efter pysselbesöken, som att det är så jäkla långt att åka liksom. Jaja, vi får ta det någon dag snart. Sommaren börjar snart och då åker Lina åt ett håll och jag åt ett annat, så brukar det vara.

På kvällen igår blev jag jätteglad när Cam skickade sms till mig. Då hade simkortet börjat fungera! Woohoo!!! Jag hade då levt i total okontaktbarhet i nästan 6 timmar, kändes mycket bra att vara med på banan igen.

Jag glömde en sak igår. Det stod i min bondepraktikaalmanacka att om det regnade igår så väntar en regning sommar. Om vi alla bara låtsas som att det inte regnade igår så bör väl sommaren bli fin va?



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Min farbror har blivit pappa. Jag förstår inte riktigt varför, för han tycker inte så särskilt mycket om barn. Inte om mig i alla fall."
Kim, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006