Onsdag

Nu är det helt plötsligt helg igen! De allra flesta tar helg idag och är lediga ända tills på måndag, förutom vissa som alltid jobbar oavsett vardag eller helg. Sjuksköterskor, taxichaffisar, läkare, tågpersonal, taxiväxlar, bartendrar, djs, ica-affärer, McDonalds, bussförare med mera, med mera.

Skänk gärna alla dessa alltidjobbare en tanke!

Igårkväll så fastnade jag i en film. Hide and seek hette den och Robert DiNero var med. Hur har jag kunnat missa denna film??? Den var precis i min smak och jag har aldrig hört talas om den. Man blir chockad över hålen i ens allmänbildning ibland.

Anledningen att jag fastnade i filmen var att MrT skulle spela kval till Poker-SM. Jag kan ju inte det där med poker och blev lite lätt uttråkad när det drog ut på tiden och just då så började filmen. Allt var alltså hans förtjänst, det brukar oftast vara hans fel men denna gången blev det förtjänst.

MrT gick vidare i pokern och ska spela nästa omgång på söndag. Nu vill jag se när han spelar, det var faktiskt lite spännande. Jag visste inte att man blev svettig och fick hjärtklappning av poker men så är det tydligen, MrT tog en dusch när turneringen var avslutad.

Jag hade tänkt försöka mig på att söka nåt på NTI-skolan, sista ansökningsdag var igår. Istället för att ringa dit så åkte jag till Mamma och fick igång gräsklipparen. Passade på att utsätta mig för livsfara genom att klättra upp på taket på boden och sopa rent hängrännorna. Det gick bra, men det där att klättra på stege är ju inget vidare egentligen.

Det blev ingen ansökan för när jag väl satte mig och skulle titta på det där så blev jag stressad i massor över att det var sista ansökningsdagen.

Eftersom det nu är långhelg så passar jag på att påminna om att man ska använda kondom!! Här kan ni se lite reklam: Kondomreklam. Länken öppnas som vanligt i ett nytt fönster.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Mamman tar sig an föderationen, medan pappan bara är med på ungen genom att delta i den. Han betalar för den och sjunger för den och skäller på den. Och så är han stolt över den."
Tina, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006