Torsdag, syttende mai

Igår så ringde jag äntligen till Bärgarn. Bärgarn är inte bärgare längre utan indrivare så jag undrar om han inte får byta namn här. Det var hundra år sen jag pratade med honom, eller i allafall minst tre eller så. Han känner folk precis överallt och självklart så kände han en kille som kan titta lite på Cajan the rosthög. Efter att ha pratat med Indrivaren så kom min lilla Mamma på att det ju faktiskt är helg så då bestämde jag mig för att ringa nästa vecka.

Nu är det bara att hålla tummarna för att det inte är någon katastrof och att det inte kostar förmångatusenfemhundra. På Indrivaren lät det som att det inte var någon disaster, men man vet ju aldrig. Tänk om det går loss på 25000:- liksom

Mitt lilla Kex har även nu lite ekonomitrubbel. Dumma Fortum Förra månaden hade dom skickat dubbel räkning och denna månad en avräkning som innebar 1000 spänn extra

Som tur är så har hon nu äntligen börjat använda sin jobbmobil mer och sänkt telefonkostnaden med en femhundring

Idag har jag pratat med Toker på MSN. Det är jättelänge sen vi pratade. Toker som satt med mig när Majsan låg på sjukhus. Det var även Toker jag blev så kär i när han hjälpte mig att rädda en hel del från min dränkta dator.

Han gillar rejs, sånt där som brukar vara på Tullinge men nu flyttat ut på gatorna igen, så nu kanske jag också ska följa med och titta på sånt. Jag har inte åkt runt på rejs på säkert över 10 år

Har idag även pratat med JPH. Min man ringde honom sådär helt apropå Strax innan det hände så hade vi pratat om telefoner och telefonnummer och att man inte ska byta nummer. Min man och JPH har inte pratat på två år, se vad bra det är att behålla telefonnummer!

Min man har inte figurerat här på sidan tidigare. Det är MrWalker. Vi gifte oss på Hirshenkeller med ölkapsyler som ringar. Vårt äktenskapslöfte blev att inte ligga med varandra för då blir det skilsmässa. Fortfarande efter snart 15 år så har vi hållit löftet och är därmed fortfarande gifta!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Min bästis har inga tänder. Själv har jag bara tappat två. Vi ska gifta oss, men inte än. Vi tänker vänta tills vi får nya tänder."
Agnetha, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006