Fredag

Projekt budget fortsätter.

Först så räknade jag för hand och då blev 300 kronor kvar. Sen började jag leta budgetprogram och sen fick jag ett Excelblad och fyllde i mina siffror där och då blev det en hundring minus

Dumma program
När jag tittade lite mer noga så såg jag att jag glömt att lägga in Pappapengarna, då blev det genast plus igen

Senare i månaden är det dags för mitt Kex att få in sina siffror. Hon säger att man blir deppad av att göra budget, men jag gör ju positiv-ekonomi-budget så då blir det lite roligare!

Det är väl själva faan om jag inte ska kunna få ekonomin att gå ihop för ett Kex, det handlar ju bara om att hålla i stålarsarna. Tänka en extra gång innan man köper något. Jag har fortfarande tron kvar på att hon kommer fixa det utan att Lyxfällan behöver kopplas in.

Det är fredag och jag funderar på att uppsöka Kungsträdgården. Där är det konsert. Men jag funderar lite över om jag kommer orka, det är fjårtiskonsert till största delen. Vi får se hur det blir. Ett flertal kompisar vill att jag kommer med och jag brukar inte vara så svår att övertala när det är en gratisgrej.

För att ha ännu svårare att säga nej så ska jag nu på middag hos Kexet!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Det är tufft att ha en pappa med en sylvass kropp. Mårtens pappa har varit på gym och tränat sina muskler så att de fyller upp hela hans jacka."
Erik, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006