Lördag

Oj vilken kväll det blev igår!!!

Vi kom iväg till Kungsan och det var helt över förväntan. Det absolut roligaste var faktiskt toakön. Det var en enorm kö och vi försökte räkna ut hur lång tid den borde ta. För att reda ut det hela så ställde sig Cam framme vid dörren och klockade alla. Jag var grymt snabb på 44 sekunder och slog Kexet trots att hon fuskade och knäppte upp byxorna redan utanför. Bäst var Sem på 33 sekunder, hur sjutton hann hon liksom???

Efter det gick vi till Naglo. Det var mycket roliga och tokiga människor där och alla var glada och jag dansade med dörrvakten.

Sen kom jag och Kexet på att vi skulle på Patricia. Pengarna var slut och jag totalvägrar att betala med kort på krogen så vi gick till bankomaten vid Katarinahissen. Den var död. Jag gick, som jag trodde, till den andra bankomaten som ligger mitt emot OK. Den var borta den. Gick in på McD och frågade om jag kunde ta ut pengar men det gick minsann inte för sig.

Då får jag den briljanta idén att det finns ju en bankomat på Folkungagatan Varför så långt bort då? Så jag tar mig dit och hittar bankomaten. Blir jäkligt upprörd när jag då kommer på att det finns bankomat precis i början av Götgatan. Pengar fick jag och går tillbaka till första bankomaten där Kexet stannade för hon vägrade att jaga en bankomat. Då finns inget Kex där. Jag spatserar runt lite och letar men hittar henne inte. Nu blir jag då lite orolig. Jag skickade sms och rapporterade från bankomatjakten men hade inte fått svar. Härreguuud!!! Kex svarar ALLTID på sms!!!

Hur som helst så var det en mycket trevlig kväll fram tills bankomatjakten och kexförsvinnandet.

Jag har inte orkat kolla genom fotona från gårdagen ännu, hoppas att det blev några bra bilder i allafall. Svårt att fota med mobilen på människor som står och jazzar järnet till Måns liksom.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Minas lillasyster är alltid full av banan."
Maria, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006