Måndag

Jag blir inte riktigt klok på det här nu. Just denna gången gäller vad man kan söka på för att hitta hit. Dagboken i början hittas inte även om jag söker på namn som är med där. Varför??

Jag satt lite random och sökte på namn ur min dagbok och dagar eller händelser, det gick inte nåt vidare men ibland så hittades sidan. Har sökt på Mamma, Pappa, jul, nyår och lite sånt. Det kan även bero på att jag, filuran the sökguru, är så himla duktig på att söka.

Sen har jag också försökt det här med att skicka sms utan att avsändarnumret visas. Jag har ju ett teliaabb och har för mig att det för massa år sen gick att skriva *HN# före meddelandet och då kom inte numret upp, nu när jag provat så kommer numret upp allafall. Då tänkte jag att jag ringer Telia och frågar hur man gör, en halvtimmes beräknad väntetid! Gissa om jag la på direkt liksom. Dumma Telia

Anledningen till att jag ville skicka sms utan att visa numret var att jag fick ett så kul sms från Toker. Det var från mobilen och det skulle helt klart bli bättre om inget avsändarnummer kom upp.

Igår såg vi fotbollen. Skitsport!! Hammarby åkte norröver och mötte Gefle och torskade liksom! Skitsport!

Vi som tittade på fotboll var jag och MrT. Min parabol är ju som ni vet lite halvdum med vissa kanaler, man måste dra ur trådlösa telefonen och så. Igår var det helt sjukt med tvbilden. MrT skruvade lite på parabolen och inget blev bättre, det blev inte heller sämre och det var ju en himla tur. Till slut så blev det bild om vi halvsattlåg i soffan, men minsta lilla man flyttade sig så försvann bilden.

Så hela andra halvlek satt vi stilla utan att röra oss nåt. MrT hade glömt att stänga balkongdörren när han pillade på parabolen och det var skitkallt! Som tur var så hade jag en filt i soffan, försiktigt, försiktigt så smög vi fram filten så jag inte frös ihjäl.

Matchen slutade tio i sju och MrT skulle spela poker-sm klockan sju Det var ju inte han som blev stressad utan det var ju såklart jag. Men vi hann med allt som vi föresatt oss så jag var helt lugn sen resten av kvällen.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"En riktig kompis är snäll som en kossa och säger aldrig "bajskorv" till en med hård röst."
Sofie, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006