Torsdag

Hemma igen! Det känns väldigt skönt trots att det är så himla härligt uppe i norr. Största missen idag var att vi hamnade i köerna här hemma, detta trots att vi räknat ut att vi skulle komma efter. Dumma köer!!!

Efter köandet tog jag helt slut. Först hem med Iza och där hade jag ju Cajan. Cajan var inparkerad! In med hunden och ut med bilar och så kunde jag åka. Jag skulle förbi Mamma med potatis som vi tagit med hem och så skulle jag hämta mina nya schollstofflor!! Äntligen nya sandaler!!! Jag har varit på väg i minst tre år att köpa ett nytt par, nu äntligen!!! Och det skulle inte hänt om inte lilla Mamma skulle åkt in och köpt till både sig själv och till mig. Min gulleMamma!

En sväng till affären senare så kom jag äntligen hem och möttes av en flod av post när jag öppnade dörren. Jag orkade inte! Sen skulle jag försöka få igång tv och box och dator. Tv-lådan går nästan igång helt felfritt men datorn är helt jävla död!!! Jag skulle aldrig stängt av den!! Precis vad jag kände för när jag var så himla trötter.

Jag hade redan innan avresan bestämt att jag skulle se CSI Miami på kvällen och bara slappa. Det blev inget Miami utan jag blev ju galen på datorn!! Till slut fick jag igång eländet och nu funkar den nästan helt bra igen. Det känns som att jag skulle behöva sova en hel del nu. Som vanligt så kommer väl inte det att ske, det första Mamma sa var att vi måste sätta fast hängrännorna imorron. Suck!!! Hon vet ju att måste och jag inte går ihop och dessutom nu när jag tillbringat hela dagen i bilen också. Ibland blir jag lite galen på min gulleMamma faktiskt.

Fotona som jag tagit har ännu inte kommit in i datorn tyvärr. Men några bilder är rätt kul har jag sett i mobilen, det måste ju gå att få till dom så dom blir lagom bra att ha här hoppas jag.

Nu ska jag ta ett glas vin och tvärdö på soffan!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"När det blir höst klär träden av sig men människorna klär på sig."
Aurora, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006