Fredag

Det där vinglaset igår dracks bara ur till hälften innan jag slocknade på soffan. Vaknade vid kvart i tolv och gick in i sovrummet och kunde inte somna. Snacka om att bli galen! Vara så trött och så inte kunna sova. Det resulterade i att jag idag är helt utslagen.

Kan ju bara säga att det kändes lite mediokert att fika på balkongen idag. Det är nog det jag saknar mest från landet, att kunna sitta på kökstrappan och fika. Helt sjukt!

Det som var mest trevligt var att jag fick uppdatering av vad som hänt under veckan. Kexrockaren hade koll på det mesta! Även Exiputan hade lite koll!

Det som var minst trevligt idag var att jag vaknade med ont i axlar och händer efter gårdagens bilkörning. Mamma får vänta på det där med hängrännorna känns det som, hon har inte heller ringt så det var nog ingen panik med det trots allt.

Idag väntar lite tvätt och plock. Det känns ju underbart att hålla på med sånt i en överhettad lägenhet. Jag såg någonstans att det fanns portabel airconditioner att köpa för 4000 eller om det var 6000, just nu känns det som att det är en sån jag behöver!

Datorn som superstrulade igår verkar må hyfsat bra idag. Tyvärr så är det nåt som har hänt med min mail, jag kan faan inte skicka nåt mail. Känns fint då jag försöker skicka mail om leverans från shoppen liksom. Men mailstrulet är ju inte datorns fel utan nåt annat. Som tur var så löste det hela sig genom att jag tog bort kontot som strulade och la in det igen. Alltså, jag blir galen på teknikens under!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Alla helgons dag är den dag man firar tillsammans med Gud att familjen är död."
Mattias, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006