Lördag

Meh!!! Jag blir galen på mig själv!!!! Syrran och jag packade kylväskan när vi åkte hem och jag tog med den hem till mig själv. Men tror ni att jag packade ur den när jag kom hem då???? Tunnbrödet var helt hårt, osten såg väldigt konstig ut och gräddfilen vågar jag ju inte öppna.

Jag tror jag måste åka och köpa mer fläktar! Nu har jag takfläkt och bordsfläkt i sovrummet och det är ändå väldigt varmt. I vardagsrummet har jag en bordsfläkt och det är varmt. Men så lutar jag ju lite åt det där med portabel aircondition också. Prismässigt så passar fläktar mig bättre just nu. Men å andra sidan, funkar den portabla varianten så tror jag att det kan vara värt att lägga lite stålars på en sån.

Tyvärr verkar det vara slut på ac på en hel del ställen.

Igår passade jag på att smsa MrT om att jag är hemma. Fick svar. Frågade om han hade ungarna. Fick inte svar. Efter ett tag ringde jag upp och han sa att han skulle ringa sen och lät himla konstig. Han ringde inte upp. Jag började fundera på om nåt hänt, typ punka på bilen eller nåt liknande så jag skickade sms och frågade. Då ringer han upp, det hade inte hänt nåt som tur var, han höll på att hjälpa sin dotter med dataspelet. Härreguuuuud!!!! Ungarna har sommarlov och ska väl vara ute!!?!??!?

Hur som helst så verkade han tycka att det var trevligt att jag var hemma och vi ska höras till helgen. Vi får se hur det blir. Jag bad honom hälsa sin mamma att min syrra hittat murklor som var två knytnävar stora, hans mamma är sån där som plockar svamp och bär. Jag glömde helt att be honom hälsa att vår bokhylla på landet är full, det är ju MrTs mamma som förser oss med läsning på landet.

Tror jag ska försöka mig på att gå till posten och hämta paket idag. Jag brukar tycka att jag har nära till posten men nu i den här värmen så känns det väldigt långt. Prommis mitt på dan är ju bara att glömma, igår skulle jag gå ut och kom utanför porten och typ tio meter till så vände jag. Kvällsprommisar rules!

Datorstrulet fortsätter!

Nu tror jag att det är grafikkortet som håller på att ge upp, ska försöka leta reda på ett annat och prova med. Det känns ju så vansinnigt lockande att åka till affärer i den här värmen liksom.

Mamma har fortfarande inte ringt om hängrännorna. Kanske jag ska åka dit idag och visa min goda vilja? Prommis till Mamma är uteslutet och att ta Cajan dit känns också lockande, NOT! Ååååå vad jag önskar att jag hade AC i bilen!!!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Timmerhuggarna jobbar i skogen. De skjuter julgranar hela vintern och på sommaren fortplantar de sig."
Tario, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006