Torsdag

Igår tillbringades dagen till största delen i bilen. Färden gick norrut. Började med regn och åter regn och jättemycket regn men vid Arlanda så lättade det upp och sen blev det fint och sol. MrT var inte glad när jag ringde och berättade att det är tur att det finns ac i bilen för det är så varmt. Han var då på jobbet och dyngsur av allt regn.

När vi väl kom fram så var det lite halvgrått men det sken upp mot kvällen. Idag har det varit det samma och just nu är det 16,3 grader i skuggan och det tycker jag är helt okej.

När vi skulle hämta vatten så såg vi att det var typ mögel i vår vattendunk Mamma kom på den jättebraiga idén att vi åker ner till stranden och skakar runt sand i dunken. Den blev jättebra och ren! Lite svårt att få ut all sand så nu har vi lite sand i vår vattendunk.

Idag har vi varit in till det lite större samhället. Dit är det tre mil och bensinlampan började lysa redan innan vi startade. Vi glömde helt bort att tanka igår när vi var där. Mamma blev lite orolig, men jag visste ju att syrran sagt att när lampan börjar lysa är det ungefär 8 liter kvar. När vi tankade var det 4,5 liter kvar i tanken.

Så, på vägen hem så stannade jag och frågade om lilla Mamma skulle köra, det skulle hon. Det märks att det är länge sen hon körde nu. Men, jag tror hon vänjer sig för nu ska inte jag köra mer förräns vi ska hem

Nu har vi varit och hämtat nycklarna till där gräsklipparna står så nu ska jag ut och städa den!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag ska inte ha några barn. Det är tillräckligt tjatigt med mina dockor. Då är det mycket bättre att få ett använt djur hos kommittén för utplacering av djur."
Mina, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006