Torsdag

Idag har det varit en riktig skitdag!

Lite är bra med dagen för jag klarade att ta ut dassäcken utan att kräkas. Det har aldrig hänt förut utan jag brukar spy som en räv när det är dags för dasstömning.

Dasstömning innebär en färd till det lite större samhället. På väg dit så säger Mamma att det är min Mormors födelsedag idag. Hon fyllde år den 13:e och det trodde vi att det var idag. Då kom jag på att jag missat MrTs födelsedag, igen!

När vi var på järnaffärn så kom jag då på att inhandla en present till MrT. När jag stod i kassan och sa till Mamma att det var hemskt att jag missat hans födelsedag iår igen. Då säger hon i kassan att det är den 13:e imorron och jag hade alltså inte missat hans födelsedag

När vi var och tankade så passade jag på att ringa. Han blev glad och jag sa att jag köpt en bra sak, för det har jag. Kan inte skriva vad här eftersom det händer att han tittar in här. Han sa då att han tycker att jag brukar köpa bra saker. Jag som aldrig trott att han ens uppskattat mina små saker jag brukar köpa.

Han skulle fira födelsedag med att fiska Imorron ska han och grannen på Patricia och äta, MrT får av nån anledning dubbla födelsedagsmiddagar där så han går en gång med grannen och sen med mig om jag kommer hem nångång.

Får väl hoppas att jag kommer hemöver nångång dårå



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Man får lämna tillbaka ett barn på barnhem om man inte gillar det. Men man ska ha kvitto. Barn man gör själv kan man inte göra något annat med än att vänta på att de ska växa och bli lite vettigare."
Nina, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006