Lördag

Jahaja, det går som vanligt inte att få tag på MrT dagen efter att han har varit ut på stan. Jag har ju tänkt att det är han som ska handla min tågbiljett som jag behöver för att åka hem och just nu har jag kommit på att jag kanske behöver två. En till Sundsvall och Cam och sen en hem därifrån. Hemsidan sj.se är inte speciellt modemvänlig har jag märkt.

Nu är det ju ingen direkt panik med det eftersom jag inte ska till Cam förräns på fredag. Både jag och hon längtar tills dess!

Detta med att jag kanske ska åka hem på en gång efter Sundsvall kom jag ju på idag. Då kommer jag att vara hemma i två veckor och som det känns nu så behöver jag nog det. Gräsmatteklippningen ligger nere här eftersom jag lyckats köra sönder gräsklipparen, men hemma så väntar trädgården på mig, det är jag helt säker på.

Det är ju så konstigt det här med landet. Jag längtar hit och trivs här och jag längtar hem också. Lite galet. Tror att hemlängtan blir större när Mamma är här, jag liksom orkar inte umgås med henne varje dag hur länge som helst.

Idag glömde jag helt bort melodikrysset och Mamma klarade inte av det själv. Två ord fattas. Syrran jobbar i helgen och är alltså inte med på krysset förräns tidigast när hon vaknar. Får se hur det går. Jag har i och för sig inte kontaktat mina virtuella krysspolers heller, dom brukar kunna allt.

Igår så hade min lilla Mamma middag med våra jägare, jag var också med. En av jägarna är lite kinkig med maten och äter inte fisk och inte heller lök. Självklart så bjöds det på fisk och sallad med lök Fast han kinkiga fick pannbiff och en tomat, här är vi snälla!

Idag har vi försökt att få tag på KI och BI, det har inte gått nåt vidare. Det närmaste vi kommit är att prata med sonsambon. BI ska ha puben ikväll så det ska väl inte vara helt omöjligt att få tag på henne.

Jag har hunnit med att se lite film också. Hannibal Rising, inte alls så dålig som jag trodde. Och Danika som jag inte hört nånting om. Lite skruvad med rätt okej. Mina filmer börjar ta slut så det är faktiskt dags att åka hem och fylla på hårddisken med nytt.

Nu ska jag leta efter nån tablett mot huvudvärk, jag har haft ont i skallen i två dagar nu. Det måste ju gå bort till nästa helg och helst alldeles snart!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag tycker inte att föräldrarna har något i barnens rum eller i leksakslådan att göra. Där tycker jag att det kan vara tillträde förbjudet."
Jens, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006