Söndag

Sundsvall är något farligt. Igår såg jag att jag lyckats få ett skrapbrännmärke på knät och idag har jag 12 blåmärken på ena låret. Cam har också blåmärken, tre lite mindre och ett stooort. Kan det vara något i luften i Sundsvall tro?

Vi hade liksom lite kalas igår och besökte en restaurang som heter Oscar. Det mest spännande som hände var en improviserad danslektion, trots detta hade vi en helskön kväll! Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Abort, begravning, adelsnamn, dödshjälp och en hel del annat också.

Gästerna som anslöt till mig och Cam var Jonne och Plumse. Att det finns så mycket trevliga människor här i världen! Det är nästan så att jag kan få tillbaka tron på mänskligheten tror jag.

Hemfärden idag har helt och hållet räddats av att SJ numera har internet på sina tåg. Hade jag suttit på tåg utan datorn hade jag nog ruttnat mer än vad jag gjorde med. Sen så hade jag sällskap på resan via MSN av JPH och Kex, pöss på er sötingar

Väl hemma så hade jag fått direktiv om vad jag skulle göra av MrT. Det sprack redan på punkt ett! Det var nämligen duscha och i mitt badrum så kommer det mest ut rostvatten När MrT anlände hade jag inte ens börjat med duschningen så han fick ligga på soffan och låtsas som om han inte fanns tills jag var klar.

Vi hade en mycket trevlig kväll. Bättre än på väldigt länge. Bara att få vara nära varandra kändes jättebra! Dessutom så hade jag ringt när jag var i Gullmars och krävt att han skulle bjuda mig på mat, och han gör det!!! En pizza fick jag, jag hade inga större krav på maten förutom att bli mätt.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Om mamma är arg kan man rita en bild till henne. Den skia inte föreställa krig, utan blommor eller något annat som vuxna tycker att barn ska rita."
Rasmus, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006