Måndag

Hemma igen!

Direkt så kan jag inte sova! Det är så mycket ljud här hemma, aldrig helt tyst som på landet. Men jag njöt av att ligga och krama på MrT, han sov som en sten hela tiden men det gjorde liksom inte nåt.

Jag har gått in i Ståkkhålmstempot direkt. Även fast mitt det tempot är ganska lugnt så är det stressigt för mig. Jag ska hinna med allt på en gång och det har resulterat i att jag inte får nånting gjort istället. På schemat står: Tvätt, hämta Cajan, handla på Ica, färga håret, plocka vinbär och lite annat smått och gott. Jag tror jag blir hemma minst en vecka för att inte kollapsa!

I allafall då, jag har fått igång en tvättmaskin här hemma, känner mig grymt stolt! Fantastisk känsla att bara kunna vrida på en knapp och sen gör den allt själv! Den tvättmaskinen vi har på landet är lite manuell, man får fylla på vatten i den med hink och sitta och passa programmet så att man fyller på vatten på rätt ställe. Dessutom så har den ingen centrifug i själva tvättmaskinen utan det är en som hänger på sidan. Jag gnäller inte på centrifugen för den är så jävla kanonbra och kläderna torkar på nolltid efter en tur däri. Men förstår ni att det känns så himla skönt att ha en tvättmaskin som gör allt själv nu!

Det var sol imorse men nu är det grått och blåser som fasen. Jag hade tänkt att gå och hämta Cajan, det känns inte nåt lockande med den här blåsten Men, jag måste hämta Cajan innan jag åker och handlar för jag ska ha så pass mycket och har så ont i axeln att jag inte vill bära. Det är skönt med lite i-landsproblem ibland!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Min pappa tycker väldigt mycket om mig. Han tycker så mycket om mig att han skriker till mig i affären."
Stina, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006