Tisdag

Cajan är hemma nu!!!

Ungefär hela dagen igår gick åt till att försöka få hem honom. Det hela slutade med att MrT blev så snäll att han skjutsade mig. Hela dagen var det antingen storm eller regn och inte vidare gåvänligt. Tur att han skjutsade mig för när vi var hemma hos Mamma kom en skur och hela munkjackan blev dyngsur! Ingen vinbärsplockning igår inte!

Jag såg att MrT lagt sig till med en lite skäggplutt på hakan. Han hade gjort det redan innan och jag hade missat det i söndags. Då fick jag reda på en lite rolig sak av MrT, män tittar på sina fruar i ansiktet tre timmar om året eller om det var tre minuter, han kom inte riktigt ihåg. Jag tror ju helt klart att det är tre minuter! MrT brukar i allafall se när jag sminkat mig fint, när jag frågar om han inte ska säga att jag är fin

Skäggplutten har han skaffat sig för att inte se så snäll ut längre. Gissa om jag skrattade gott när jag tittade på Sommartorpet med Ernst igår och ser att Ernst, Sveriges mysfarbror, har likadan skäggplutt på hakan.

Ringde Mamma igår för att säga att Cajan var hemma. Där uppe hade det varit kanonväder hela dan, typiskt liksom. Mamma hade varit så duktig och klarat av både att lyssna på skivor och att sen få tillbaka till radio på vår köksradio. Dessutom så berättade hon att hon tittat på friidrotten i helgen, den gick på Tv4Plus. Mamma har inte tidigare förstått att man kan bläddra mellan kanalerna utan hon vill trycka på siffran på fjärren bara. Nu har hon då lyckats att hitta Tv4Plus, min gullemamma!

På kvällen igår var jag helt slut och ville bara se tv och inte göra nånting. Gissa om jag blev glad när Född fri - Lejonet Elsa visades på tv. Filmen är från 1966 och still going strong! IMDb är bra, här kan du läsa om filmen om du missat den: Born Free

Just det, när jag var i Sundsvall fick jag lära mig ett nytt ord. Pensionärskuvös! Men liksom???? Vet ni vad det är??? Jo minsann, en inglasad altan eller balkong!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Människan är en egen ras, särskilt mammor. De kan bli väldigt rasande."
Jan, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006