Onsdag

Jahaja, idag har jag hjälpt MrT med handbromsen i bilen!!! Eller nää, det har jag ju inte. Däremot så ringde jag Meken och fick bra tips. Tack snälla mek! Meken har jag inte pratat med på hur länge som helst och öppnar med att jag har problem med handbromsen i en volvo Jag tror inte ens att Meken tyckte det var speciellt konstigt. Jag ska ringa honom snart.

Jag har även hunnit med att hälsa på syrran. Hon tog hem handskar till mig så att jag nu färgar håret. Jag fick också alla presenter som hon samlat på sig under sina resor senaste tiden. En patron med Elkschnaps och tillhörande glas! Ser ut såhär:

Och hur fasen kan det komma sig att båda mina mobiler, de jag använder blir anslutna till datorn med den senaste mobilens datasladd men att nya mobilen inte kan kopplas till datorn med dku2-kabeln??? Båda sladdarna ser lika ut vid kontakten! Det är skönt med i-landsproblem emellanåt.

Anledningen till besöket hos MrT och handbromsen var egentligen att jag skulle skriva ut lite foton. Mamma ska visa grannen här hemma hur det ser ut på landet, dom har nu varit grannar i typ 30 år och tanten vet inte hur landet ser ut. Bilderna blev jättebra och jag har packat ner i en plastficka inför min färd till Mamma imorron. Jag har tänkt mig att jag ska dit och plocka lite vinbär till lilla Mamma sörrni!

Jag märkte idag att mitt knä fortfarande inte är helt hundra, lite svårt att gå framförallt nerför trappor. När vi satt på backen vid bilen så kom jag knappt upp. Låter inte helt bra men jag tror det blir fint med lite vila jag.

Ursköljning av hårfärg nu!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Pappor är nöjda med ganska lite, bara det är stort nog."
Andreas, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006