Fredag

Imorse var de ett jäkla regnande, som tur är så har det gått över och solen gör tappra försök.

Känns som att det var bra beslut att plocka vinbär igår och att sitta på uteservering igår. Största skillnaden, förutom att vi såg mer folk, på att sitta ute och att sitta inomhus var att det gick en sjuhelsikes massa cigg!! Tänk att förut, innan rökförbudet, så rökte man såna kopiösa mängder varje kväll man gick ut! Jag gillar inte rökförbudet men kan säga att det nog funkar lite grann.

Egentligen så gick gårdagskvällen alldeles för fort, för helt plötsligt var det dags att gå hem. Det absolut bästaste igår var att jag fick en, eller två, presenter av Kex. Två tändare, den ena utformad som en brandsläckare! Kex hade inte en susning om att MrT jobbat med brandskydd de senaste tjugo åren och det gjorde det hela ännu roligare!

Jag tappade lusten på allting när det regnade imorse, jag hade faktiskt tänkt att gå ut en sväng och kanske närma mig vinbärsbusken. Nu har det inte blivit någonting av denna dag. Ska försöka ta mig i kragen och faktiskt dammsuga lite, det har jag inte gjort sen eldkvarn brann ungefär.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Det viktigaste är att man kommer från ett tryggt och labilt hem."
Margaretha, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006