Lördag

Men vädret är galet!!!

Igår satt jag och msnade lite med JPH. Vi bor på varsin sida stan. Helt plötsligt så försvinner min tvbild och kanalerna hittas inte säger tvlådan. Jag beklagade mig lite för JPH över detta. Sen så lät det, jag funderade på om det var åska eller om det var grannen som släpade runt möbler. Det var åska!

Alltså, det regnade som aldrig förr! Fönstret i mitt matrum ligger innanför balkongen, alltså har den grannens balkong som tak och är lite skyddad. Hela det fönstret såg ut som att nån hällde vatten med hink på det Till och med mina askoppar som står på fönsterbrädan fick vatten i sig! Härreguuud liksom.

Åskan försvann lite norröver och något senare hörde JPH åskan. Jag hörde åskan jag också, men det visade sig att då var det grannarna som släpade runt sina möbler, eller nåt liknande höll dom i allafall på med.

Jag kom ju inte iväg till vinbärsbusken igår. Kändes lite overkill att sätta upp ett partytält över busken för att kunna plocka liksom.

Efter denna enorma åskskur så tittade faktiskt solen fram lite. JPH blev lite chockad, när solen kom fram här så hade han värsta regnet hos sig. Vi bor allafall tre mil från varann, det är ju ännu värre när det regnar här och S-J har sol, S-J bor fem minuter bort med bil härifrån.

Jag har inte riktigt fått kläm på vad som sker idag och ikväll. Egentligen hade vi planerat utgång igår men det kom av sig och vi sa att vi ska ut idag istället. Men, hey, klockan är ju bara mitt på dagen!!!

Sen det här med bussresor. Hur fasen åker man buss???

Syrran och jag har ju kommit på att en av oss måste åka tåg eller buss upp till landet för att hämta Mamma. För att det skulle bli billigt så hade syrran bestämt sig för buss. Men alltså, det var inte det lättaste att hitta nån långfärdsbuss som gick som man behöver.

Som tur var så hade Cam lite bussförslag idag. Men, 320:- för att åka buss och 293:- för tåget! Jag har nu insett att om man vet när man ska åka tåg och kan boka biljett jävligt långt i förväg så är tåget inte så dyrt. Men när kan man planera en tågresa tre månader framåt??? Syrran och jag ska bara stämma av med Mamma om hon tycker att vår planering passar, men det tror vi att hon tycker.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"En mamma är egentligen bara en flicka som har råkat bli stor."
Annika, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006