Söndag

Nähä, Mamma visste inte om det passade henne! Hon måste prata med jägarna och snickarn och allt först. Så nu avvaktar vi igen och det kommer säkert resultera i betydligt dyrare tågbiljett.

Även idag har det bjudits på väder. Både regn och sol och lite storm. Jag tycker det vore mycket bättre om vädret kunde bestämma sig lite och regna en dag och vara sol en dag och inte hålla på att hatta fram och tillbaka såhär.

Igår var vi ut på stan. Satt på uteserveringen på Kellys och skrattade. Alltså, vilka polers man har egentligen! Sajko berättade om några incidenter som hänt, killen är lite hypokondriker och är portad på vårdcentralen typ. Även om han har det jobbigt så har han en enorm humor och kan skratta åt situationerna i efterhand. Det gjorde även vi övriga!!

Vi lekte rockstjärnor, eller allafall försökte se lite coolers ut. Det gick väl sådär:

Kul hade vi och kvällen gick som vanligt alldeles för fort! Vi gick vidare till Anchor för att titta på bandet som spelade, det visade sig vara två band. Ett dåligt och ett bra! Inte lika mycket drag där igår som när Sajkos band brukar spela där, men tillräckligt.

Tyvärr så slutade kvällen med att jag mådde jättedåligt. Kex sa att hon fått fulöl på Anchor förut men jag trodde inte på det. Nu tror jag på henne hädanefter!!! Och efter detta blir det bara dricka på flaska!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Pappa är inte förälskad i mamma när hon inte vill åka på semester. Hon blir så trött av att ha semester."
Jeanette, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006