Måndag

Haha!!! I lördags när vi var ut så började vi prata om skägg. En bild på Sajkos skägg skickades till MrT. Inget svar kom. Igårkväll fick jag ju reda på att han inte gillade det nåt vidare. Men härreguud, hur kan man låta bli att gilla Sajkos skägg???? eller kan det vara så att MrT tror att just han inte passar i det....

Igår så pratade jag med lilla Mamma. Hon ringde för att fråga vad hon ska göra med tomatplantorna. GulleMamma!!! Tydligen har de blivit över 20 centimeter nu så jag sa att hon väl kunde sticka i en pinne och knyta runt lite snöre. Mamma verkar ha uppfattningen att jag kan det här med tomatodling, det är ju helt fel uppfattat men jag kan väl låtsas att jag kan lite allafall.

Det är ju så att jag har varje gång jag pratat med Mamma glömt att fråga om tomaterna. Till och med så jag sa till syrran att jag glömt. Och nu är dom då 20 cm, när jag åkte därifrån var de små liven en decimeter på sin höjd. Snabbväxande saker det där. Undrar om man kan spara och fortsätta odla nästa år eller om tomatplantor dör över vintern.

Jag hoppas att det kan bli lite finväder idag så att jag kan komma iväg och plocka ihop lite röda vinbär. Det kan ju hända att det häftiga regnet förstört lite bär, men nånting finns nog kvar. Tror även att gräsmattan skulle må bra av att få en klippning, det blir ju så himla jobbigt om det blir för långt när man kör med gågräsklippare.

Fortsätter på ett ämne från igår. Vilka polers man har! Igårkväll fick jag sms från Kex där hon undrade om jag ville ha cigg, hon kryssar till öst. Och idag ringde hon och sa att min sort inte fanns och undrade vad som gick bra istället. GulleKex



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Det som är väldigt typiskt för en mamma är att hon sätter på dig mössa och halsduk till och med på våren när temperaturen har börjat krypa. Du slipper inte undan förrän du kommer runt hörnet."
Joakim, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006