Tisdag

Idag har dagen tillbringats med att försöka ta reda på när jag har haft lugg i mitt liv. MrT och jag träffades för hundra år sen och var ju faktiskt lite kära då så jag ringde och frågade honom om jag hade lugg när vi träffades, han hade inte en susning. Har även frågat en hel del andra som inte heller vet. Mina foton har jag i en bedrövlig röra och inga datum.

Så kommer jag på den brillianta idén att min syrra bör ju veta. Hon har ingen aning. Syrran är också inne på att klippa sig men blev lite tveksam när jag fick sån ångest över min luggklippning. Jag har kommit över ångesten nu så nu vill hon klippa sig igen, syrran har nu fått en frisör till granne. Hon tittade in på söndagen här och kollar bilderna och utbrister: Är det där du???? Men alltså, det är ju min syrra som tycker att jag inte är lik mig Jag tycker jag, och övriga, är sig helt lika jag.

Jag hade lugg, eller inte lugg men hårdrocksuppklipptfrisyr, när jag gick i gymnasiet. Sen vet jag att Kerstin höll på att klippa mig så att allt skulle bli jämnlångt, det projektet pågick i flera år. Men just därimellan vet jag faktiskt inte riktigt. Nån gång typ i början av 90-talet så hade jag upptuperad snedlugg, men vad som sen hände vet jag inte.

Nån gång runt 97-98 vet jag att personalen på båten sa att det syntes på håret om jag körde bil eller inte. Bil = sansat hår, inte bil = rufshår. Jag minns dock inte om jag hade lugg. Men, om jag hade rufs i håret så kan inte luggen varit jättelång om jag ens hade någon. Måste nästan fråga om Misen har foton från den tiden. Samtidigt så var det nog i den vevan som jag sprang på gymet som mest och jag har inget minne av att det var hår ivägen i ansiktet när jag slängde upp tofs, det borde det varit om jag haft lugg ju.

Som MrT uttryckte det, det är härligt med i-landsproblem!

Nu blir det vinbärsplockning, gräsklippning och biltvätt!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Min mamma blir arg när jag går omkring med en tuff min."
Hanna, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006