Onsdag

Tre påsar röda vinbär plockade! Och inpackade i Mammas frys där det inte skulle finnas nån plats. Mitt knä tackar syrran för syrran klippte hela gräsmattan! Tack för det!

Jag och syrran trodde ju att vi hade mailat vår kompis om att vi ville ha lite kalas med honom igår. Det hade vi tydligen inte. Så han ville inte äta med oss Han tyckte vi kunde höras närmare helgen och som tur är så är min syrra ledig hela helgen! Han sa att han ville ha lite betänketid. Vi trodde att han fått det i och med mailet. Men, han borde ju vara van vid systrarna sisters infall

Att man inte kan lite på mail va! Jag fick ju reda på att det inte skulle vara punkt mellan för och efternamn igår. Går hem och kollar vad jag skickat på för adress och jag har skickat till adress utan punkt. Härreguuud!!! Teknikens under!!!

För säkerhets skull så skickade jag ett kontrollmail på samma adress som jag använt hela tiden, den utan punkt. Fick svar! Det måste ha varit nåt tillfälligt fel och att mailet försvann ut i sajberspejs på nåt sätt. Om ni får ett mail som är från mig om kinamiddag så är det det mailet.

Igår så blev det då istället fika med Missan. Min lugg blev tilltittad och tillsagd att växa lite till innan saxen hoppar på den. Det var nåt med mitt tofsbegär som gjorde att det var bättre att vänta, det skulle bli jämnare då. Jaja, aj litar på the frisörkunnig!

Nu vet jag inte alls när jag ska åka till landet heller. Jag hade tänkt att åka typ imorron, nu blir det inte så. Nu kanske jag istället ska på schlagerkvällen på Pride Jag går ju in för halva priset iår. Men samtidigt så spelar systersonen på en krog inne i stan, vaaaarför är alltid allt samtidigt??? Det kommer förmodligen sluta med att jag inte kan bestämma mig vad jag ska göra och så stannar jag hemma.

Passade på att ringa Mamma igår och berätta att kinamiddagsplanerna var ändrade. Hennes kommentar: Oj, då måste jag åka och handla imorron. Den här hemfärden har blivit en hel del längre än vad jag tänkt mig, det kommer sluta med att jag kommer till landet lagom tills att jag måste åka hem och besöka pysselkillen.

Jag har ju glömt att visa min brandtändare som jag fick av GulleKex! Här är den, visst är den tjusig?



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Pappor kommer ofta hem från jobbet och börjar bry sig."
Signe, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006