Lördag

Jag känner mig som en hemsk människa. Jag matar mössen med råttgift. Mössen blir jätteglada över maten som kommer döda dem.

Idag har vi då alltså varit in till det lite större samhället och handlat råttgift. Inte bara det men bland annat. Usch.

För att försöka bli på bättre humör så tänkte jag försöka shoppa något kul till mig själv. Det jag hittade blev ett par solglasögon, till och med Mamma tyckte att glajjerna var fina. Tyvärr så blev jag inte på så mycket bättre humör och inte heller sken solen.

Igårkväll så poppade jag popcorn. Min Mamma, som aaaaldrig äter snacks framför tvn, åt upp det mesta. Idag så köpte Mamma vaniljmunkar till mitt-på-dagen-fika. Jag är faktiskt lite chockad!

Lite chockad är jag också över att vi lyckades lösa Melodikrysset utan fusk och hjälp. Det är inte ofta sånt händer och det är lika kul varje gång man lyckas! Men alla andra gånger, när ett ord eller två saknas, så är jag så himla lycklig över att jag har mina virtuella kryssbuddisar som alltid kan allting! En stor kram till er allihop!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"När min lillebror föddes blev allt liksom inte som förr längre. Jag vill att allt ska vara som förr."
Marie, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007