Söndag

Idag har det stått bakning på programmet. Det som bakades var kolarutor och nån slags vaniljkakor. Kolarutorna finns det recept till på receptsidan. Vaniljkakorna finns det inte nåt recept på för det var mycket jobbigare att hålla på med än kolarutorna.

Nu är alltså kakfatet fyllt och snickarn kan komma hit! Jag vill ju göra nya p-skyltar innan jag åker hem. Och så ett helt nytt projekt, nytt lock till vår vattentunna i badrummet.

När jag satt och rökte på bron så kommer en bil in på gården. Jag kunde inte annat än skratta, vet ni vem det var? Men självklart så var det då snickaren som på nåt vis känt på sig att jag bakat. Det är alltså som så att när snickarn är här och jobbar så fikar han två gånger om dan och Mamma bjuder alltid på kakor till kaffet. På tisdag börjas det på att fixas med vår vedbod som behöver nytt tak, om inte något oförutsett händer.

Vet ni vad min Mamma, som aldrig ser på tv, gjorde igår? Jo minsann, hon såg en film på Kanal5. Jag orkade inte se den men hon satt och tittade och imorse fick jag reda på att hon tyckte den var riktigt trevlig.

De små mössen de äter och de äter. Jag lider.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"När jag slåss med min lillebror får jag inte slå tillbaka. Det gör jag inte heller. Jag biter i stället."
Susanne, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007