Tisdag

Idag anlände dubbla snickare och dessutom KI som hjälpreda. Vedboden håller på att få nytt tak och verkar må efter omständigheterna väl. KI hjälpte inte bara till med vedboden utan han fixade också vår strand. Jägarna röjde där förut och det blev ungefär en miljon småstubbar kvar och dessa stubbar har nu KI harvat bort med traktorn.

Jag har klippt vår utökningsbit på gräsmattan, det tog hela dan. Eller egentligen inte. Jag har även hunnit med att göra en misslyckad potatissallad som sen blev himla god efter att ha fått stå och bli till sig i kylen. Innan potatisen så var jag och handlade.

Grillad kyckling var det som serverades till potatissalladen. Jättegottigt!

Mamma vill lära sig att köra åkgräsklipparen och började öva idag. Det gick riktigt bra tycker jag, men hon klippte ju inte raka rader som jag gör utan väldans krokiga. Men det är ju detaljer.

Jag fick sms från syrran och Madeluttan. De satt och funderade på att ha en egen hemsida och frågade hur man gör. Jag insåg att på ett sms kan jag inte förklara det utan jag ringde och sa att de kan få en egen avdelning här på sidan. Så, vi får se om det blir några Madeluttans Anekdoter här. Jag har i allafall förberedit mig med en liten bild till ändamålet, får se om jag får användning för den. Jag sa till dem att skicka anekdoterna på mail så ska jag fixa det.

Nu måste jag försöka sova, imorron ska jag tydligen försöka få ihop nya p-skyltar. Snickarn tyckte det var förjäkligt att nån snott de jag gjorde förut, det tycker nog alla. Dumma tjyvar



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Mammor och pappor tycker lika mycket om flickor och pojkar. Mest tycker de om det barn de själva har, till och med om det inte är en flicka eller pojke utan något annat."
Elsa, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007