Onsdag

Idag så började jag då med nya p-skyltar. Sågade till alla bitar och skulle sen borra och skruva ihop. När jag tar fram borrmaskinen så är den typ slut i batteriet. Då kom jag liksom av mig med skyltgörandet. Det enda jag gjorde var att ställa ner pinnarna, som ska ner i backen, i träolja.

Även detta år så har jag börjat med handarbete, virkning. Jag har tittat på en filt som Farmor har virkat och försöker efterlikna det så gott jag kan. Filten består av rutor och det känns ganska bra, om jag tröttnar så kan rutorna användas till grytlappar.

På kvällen kom Isak och sambo förbi. Isak är den som ska laga Cajan. Han bara tog en skruvmejsel och slog sönder Cajan. Alltså, jag har inte en aning om hur lång tid det tar att fixa rost på en bil, men Isak säger att han ska hinna med det innan jag åker. Han jobbar på vanliga jobbet och dessutom så står han som ordningsvakt på massa ställen på sommaren, hur sjutton ska han hinna och framförallt orka fixa Cajan också liksom.

Pratade med MrT idag. Han hade skäggfunderingar. Eller rakningsfunderingar. Hur som, han skulle ändra sin lilla Ernstskäggplutt på hakan. Jag skulle ju mest berätta om Cajan jag. Jag glömde fråga om han varit och tittat om parabolen satt kvar ju.

Det där med sönderslagningen är nu inte så farligt som det låter. Isak slog och petade i rosten för att se hur det såg ut.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"En familj består av fyra huvuden, åtta armar och åtta ben. Pappan är överhuvudet. Tillsammans har familjen mer än hundra fingrar och tår. Och kanske har de en hund också."
Per, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007