Lördag

Idag har jag lämnat bort Cajan. Men det känns ganska bra, han ska ju bli lite hel igen. Får se när han kommer tillbaka.

Har varit på affärn och försökt att tigga till mig hembakt mjukt tunnbröd. Hon som har affärn skulle baka och om det blir en kaka över så skulle jag få provsmaka den. Det är himla roligt att smaka på hembakt tunnbröd, ingen är den andra lik.

Nu på kvällen så har vi varit hos Greta och fikat. Bönderna var inte hemma och Tessie, hunden, var inne där. När jag var ut på gården så hörde jag Tessie yla och tittade in genom fönstret och såg henne stå där. Som tur var så hade bönderna nyckeln på vanliga stället så att jag kunde släppa ut henne. Hon blev så himla glad! Helt tokig som vanligt!

När vi skulle åka hem så såg jag till att Tessie gick in till sig igen. Allt för att bönderna då inte skulle veta att vi varit där, som att den finten skulle funka liksom.

På hemvägen så ligger en påse hopknycklade ölburkar på bron vid biltvätten. Jag såg den och stannade och backade. Vi plockade upp den, Mamma trodde att nån som åkt förbi försökt kasta påsen i sjön. Meh, va faan liksom, vi lever väl inte på 1800-talet heller??? Typ på den tiden så kastade man skräpet i sjön för då var det ingen som visste att det var dåligt, nu vet väl alla att det inte är bra?



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"När hela familjen tuggar på något samtidigt, då är det familjemiddag."
Tony, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007