Söndag

Jag är så himla bra!!!

Låset i dörren gick sönder. Fjädern gick av så att handtaget bara hängde och dörren stängdes inte. Jag skruvar loss låset och öppnar, so far allt lugnt. Fjädern hade, som jag trodde, gått av. Jag viker till fjädern så att det går att få fast den. Den blev då lite kortare och alltså mer spänd så när jag ska sätta ihop låset igen så spjonkar den loss och allting inuti låset far ut.

Smidig som jag är så la jag tillbaka alla delar och skruvade ihop. Handtaget funkade nu. När jag fått in allting i dörren igen och ska prova att låsa så märker jag att handtaget funkar skitfint med själva låsmekanismen har blivit fel så det går inte att låsa. Ut med låset igen.

Mamma, som höll på att måla, kommer och säger att vi har nya fjädrar och att hon vet vars de ligger. Härreguuud, hur sjutton kan hon veta vart en liten fjäder ligger liksom??? Det är ganska stort här och finns måååånga gömmor med allt möjligt i. Mamma gick in i skafferiet och kom ut med en fjäder som passade perfekt i låset!!!

Ut med den fjäder som jag böjt till och in med den nya. Sen blev det en hel del tankeverksamhet innan jag till slut fick ihop låset, men det funkar nu! MrT blev lite smått impad att jag fixat det!!!! Inte bara han, jag blev lite impad själv faktiskt.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"På familjemiddagar använder man mycket lök... och ärtor. Man måste äta upp!"
Ronny, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007