Tisdag

Jag är så bra!!!

För ett tag sen så började jag ju att virka. Meningen var att det skulle bli en filt men det kunde ju också bli så att jag gav upp på halva och att det blev grytlappar. Nu blev det en filt! Titta så fin:

Bara för att det gick så himla bra att göra filten så har jag börjat på en ny nu. Förmodligen så har jag som vanligt gjort bort mig vad gäller garnet. Sorten hittade jag på lokala Ica-affären och säkerligen så finns den inte hemma, måste komma ihåg att handla upp lite garn innan hemfärd. Vilken tur att jag valde garn efter pris, jag tog det billigaste!

Jag längtar faktiskt hem just nu.

I flera dagar har jag känt mig lite halvrisig och nu har det blivit både feber och halsont av det. Även fast landet också är "hemma" så vill jag vara hemma på riktigt och kurera mig.

Idag har jag hört på radio som vanligt. Snacka om chock när jag hör "Just Idag Är Jag Stark" med Kenta. Alltså, det är Hammarbys sång som spelas när spelarna går in på plan och den hör jag spelas i Radio Jämtland!! Den hörs typ aldrig nån annanstans än på Bajen-matcher. Kanske att det är en bidragande orsak till min hemlängtan.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Om jag är dum får jag gå in på mitt rum och tänka på mina synder. Min synd är att jag slår min tradiga lillebror. Han förtjänar det."
Ronnie, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007