Onsdag

Farmor bonde ville bjuda oss på lunch på hemligt ställe, det har hon gjort idag. Vi åkte typ 3 mil mitt ut i ingenstans, vägbeskrivningen jag fick var vänster, mack, 5km kvar, vänster, höger. Vi kom rätt!

Dit vi kom var ett jättefint ställe, som vanligt här i norrland. Grannäset hette det, besök gärna deras hemsida, sidan öppnas som vanligt i ett nytt fönster.

Om man säger såhär, det tog nästan tre timmar att äta lunch. Sååå gottig mat! Maten serverades i ladan. Två personal som bodde i huset intill, jättetrevliga de också, kanske för att farmor bonde varit där förr. Jag tycker det är helt otroligt att såna ställen överlever, flera mil rakt ut i ingenstans i en lada liksom. Men väldigt kul att det finns! De två personalarna var inte alls restaurangutbildade utan den ena lärare och den andra minns jag inte vad han var.

När vi kom hem så ringde Isak och berättade att Cajan finns för avhämtning i morron kväll. Vad det skulle kosta fick jag inte veta eftersom inte allt var klart. MrT hade tidigare på dagen undrat när jag egentligen kommer hem, han tycker jag varit borta länge nu, så när jag fick veta att Cajan var klar kunde jag ringa och berätta när jag äntligen åker hemöver. På fredag.

Bara för att jag kommer hem och har varit borta så länge så ska MrT på firmafest på fredagen och kräftskiva på lördagen. Jag hade ju tänkt mig helt andra aktiviteter än sånt....



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Bebisar är väldigt mjuka. Jag vet inte vad de är gjorda av för sorts skinn, men de kan tvättas i alla fall."
Tilda, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007