Måndag

Fem myror är fler än fyra elefanter tog igår upp här och där. Här är här där man alltid är Där är där man inte ärHär har man alltid med sig

Vi var och handlade igår, jag fick med mig både valnötter och cashewnötter till min müsli. MrT fick med mat för i allafall halva veckan, han har sina ungar nu. Jag köpte även hårspray! Det är första gången på typ tio år eller så som jag inhandlar sånt! Provade den när jag kom hem och upptäckte att jag har köpt en verkligt stel hårspray, men det blir nog bra.

Jag hittade jättefina ljuslyktor. Vill ha! Tyvärr så var priset 155:- styck och jag vill väl inte bara ha en heller. Å, hoppas att jag kan få känna mig lite rik snart.

Efter den här helgen så har jag en pirrig skön känsla i magen. Vet inte varför riktigt. Hade kul i fredags och mysigt i lördags och igår. Det känns hur som helst himlans bra för det är skön pirrning och inte orospirr. MrT är mycket snällare nu när han har jobb också, fast han tror inte att det bara beror på det, det har han kanske rätt i, jag medicinerar ju också. I helgen så såg han verkligen till att jag kände mig helt bortskämd på alla sätt.

Idag kanske jag skulle försöka mig på att ta mig i kragen och komma iväg hem till Mamma. Hon vill att jag ska ställa om hennes timers så att det lyser. Själv så ställer jag om mina hela tiden nu när det blir mörkare hela tiden. Jag tror jag börjar gilla hösten, mörkt, mys, ljus och vackra färger ute.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag ska bli prinsessa när jag blir stor. Om jag inte blir för stor."
Ida, 7 år
"Jag ska bli nekrolog och visa hur vädret blir på TV."
Joakim, 7 år
"Jag vet inte vad jag ska bli. Det beror på min levnadsstandard."
Martin, 9 år
"Jag ska bli intelligent... och lat. Om jag orkar."
Niklas, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007