Söndag

T-minus 12 dagar.

Min syrra och Izas matte har varit på Ålandskryssning. Igår kom ett gäng sms med frågor om allt från knivlagen till Sten och Stanley. Dom var med på frågetävlingen som brukar vara på hemresan förståss. Jag kunde ju svara på allt! Google is my friend. Både första och andra pris kammade dom hem minsann! Jag fick en hel påse med priser!!

Igår tänkte jag svänga förbi S-J, liksom "på vägen" till MrT. Alltså, ni som vet hur vi bor vet att S-J och MrT bor åt helt motsatta håll från mig så det där med på vägen var nog egentligen en enda omväg. Anledningen? S-J har två lnber som ligger och skräpar och det är precis vad jag behöver. Lnb = huvudet längst ut på parabolen. Det blev inte så eftersom jag glömde att äta och började skaka helt okontrollerat i hela kroppen.

Inget vidare bra tillfälle för skak eftersom jag både skulle duscha och sen köra bil. Försökte stoppa det hela med att äta en tallrik fil med müsli. Det gick väl sådär får jag lov att säga. När jag åt började jag må helt illa. Spydde som en räv. Fick be MrT att hämta mig här för jag insåg att jag inte skulle kunna framföra ett fordon på säkert sätt.

När jag sen höll på att klä mig för att gå ner till den väntande T-familjebilen så sprack en finne som satt precis vid näsroten. Den var inåtgående och syntes knappt på utsidan. När den sprack så kändes illamåendet genast mycket bättre och försvann nästan!

När vi sett fotboll och ätit så kommer MrT med den chockande idén att jag kan sova över där så att vi kan ta ett glas vin. Det har liksom varit regel att man inte sover över hos honom när han har barnen. Härreguuud vilken chock!!! Jag blev helt nervös men stannade, mysigt!

Ska försöka ta mig iväg till S-J idag istället. Sen är det bara att hoppas på att MrT vill hjälpa till med själva monteringen av dessa lnber, mina tassar gillar inte att hänga ut över balkongräcket och skruva små pilliga skruvar tyvärr. Inte utan att jag känner mig lite tjejig när jag måste ha hjälp med sånt!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Förr eller senare blir man vuxen, och till slut dör man."
Maiken, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007