Tisdag

T-minus 10 dagar.

Härreguuud vad jag har sovit!!! Först så vaknade jag jättetidigt men lyckades somna om efter en timme eller så. Efter det så vaknade jag halv tio och var lite hungrig och tog en tallrik fil. När jag ätit så skulle jag bara läsa lite i boken jag håller på med, somnade igen! Vaknade två!! Vad är det som händer liksom????

Jag kom iväg till S-J igår allafall. Nu har jag en ny lnb och två använda i en påse här som ska provas. Nu är det bara att få hit MrT som gäller. Vi satt och pratade lite, det är en Göteborgsresa på gång igen. S-J vill åka och jag vill åka. Jag vill mest åka om MrT hakar på och då kostar resa och boende för oss två 2000:-. S-J vill bo hos Hinken om inte frugan följer med. Det blir nog så att S-J kommer iväg och att jag inte gör det.

För att ta reda på hur det egentligen kommer att bli så ringde jag MrT igårkväll. Han hade kollat ekonomin och insett att han inte har råd. Det har ju inte jag heller, egentligen alltså. Så, beslutet blev att inte åka till Göteborg. Jag är lite lessen över beslutet men det kommer vara positivt för min ekonomi i allafall. Suck!

Har även pratat med Lund. Det kan inte vara lätt att vara Lund kan jag bara säga. Den tjejen har fått alldeles för mycket strul för att vara vanlig. Jobbiga ungar och en dum gubbe som inte hjälper till nånting. Lösningen är nu inom räckhåll men medför samtidigt rätt mycket problem i sig med flytt och dagis och grejer. Håller alla tummar som finns för att allt går bra! You go girl!!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"De vuxna kan äta så mycket godis de vill, vara uppe så länge de vill och sminka sig så mycket de vill. Det hemska är ju att de inte vill det."
Louise, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007