Fredag

T-minus 7 dagar.

Vinylskivskåp på plats! Jag öppnade ju självklart alla kartongerna igår. När jag gjort det så såg jag att det där med att skruva ihop de tre delarna kanske inte skulle bli så himla lätt. Ringde upp MrT för att höra om han kunde komma och hjälpa mig med det idag. Vet ni vad han säger då?? Jo, att han trodde att jag skulle ringa idag på eftermiddagen och säga att jag fixat det.

Så imorse när klockan var typ halv nio så ringde jag MrT och berättade att jag skruvat ihop skåpen!!!! Han blev inte ens förvånad. Sa inte ens att jag är så himla bäst liksom. Han skulle allafall komma och hjälpa till med dörrarna eftersom jag inte begriper mig på Ikeas gångjärn riktigt.

I det här läget ringer jag upp Mamma för att berätta om min investering och säga att hon kanske inte får nån avbetalning på lånet denna månad. Å, jaa, jag behövde ju inte ha så bråttom med att betala tillbaka var vad hon sa då. Vi pratade på om allt möjligt och vad jag ska ta med upp dit när vi ska hämta henne och att hon och KI varit och fiskat, så det tog ett tag. Efter samtalet så tänkte jag att det skulle ju vara själva den om jag inte skulle kunna få till det där med dörrarna.

Sagt och gjort! På med gångjärn och dörrar. Alltså, jag fick fast dörrarna men dom sitter snett och hur man justerar det har jag ännu inte kommit på. Hoppas att MrT är en klippa på sånt!

Nu ska jag ta fram älgfilén ur frysen till morrondagens middag! En middag som förhoppningsvis blir lite mysig sådär!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag ska bli polis när jag blir stor. Då ska jag slå´alla i huvudet med min batong, särskilt sura gamla tanter som skäller på fotboll."
Henning, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007