Söndag

T-minus 5 dagar.

Jag är helt chockad över mig själv faktiskt! Igår så blev älgfilén så jeffla bäst!!!! Eftersom inte jag kan laga mat så är det väldigt sällan jag blir så chockad över ett perfekt resultat, typ att det hände första gången igår!

Det var en himla tur att det blev så bra med maten, innan kändes det inte så bra. MrT lös med sin frånvaro och svarade inte i telefon. Jag blev lite halvt orolig. Ett samtal med Lund tog bort lite av oroligheten och under det samtalet så ringde MrT också. Samtalet med Lund blev dock lite längre än vad vi tänkt, närmare en och en halv timme. När jag och Lund lagt på så ringde jag MrT för att höra hur han låg till, då stod han nere vid min port! Härreguuud, jag hann inte duscha!!

Som tur var så hade jag förberedit mig under långsamtalet så pastasalladen var klar. Pastasallad blev det bara för att jag och syrran var på Ikea och köpte älgpasta! Jättesöta!! Men väääldigt svårt att fota så det syns bra tyvärr, här är mitt fotoförsök:

Idag har det varit rensning och pyssel. Nu är dörrarna på skivskåpen nästan helt raka. Den gamla provisoriska skivhyllan, som stått här i 7½ år bara, är isärskruvad. Kartonger och hyllplan nerburna till soprummet. Såhär ser skåpet ut:

Soprummet förresten, när vi kom dit så var det stängt! Som tur var så satt en lapp på dörren om att ett nytt soprum fanns på annat ställe. När vi letade efter nya soprummet så såg MrT en hel del kartonger och skräp som låg ute på backen och han trodde att det var där man skulle slänga, det trodde inte jag. Det var tur att jag inte trodde det för runt hörnet så fanns det ett litet hus som det stod soprum på.

Nu blir det soffan!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag ska bli djurläkare för jag tycker så mycket om djur. Jag ska skära upp dem och hjälpa till med att sy ihop dem igen."
Rikke, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007