Fredag

Och idag var det alltså dags! Nedräkningen inför Mammahämtningen är slut och idag åkte vi.

Tror jag ska passa på att börja med en ny nedräkning. T-minus 5 dagar just nu. Denna gång blir nedräkningen till en något kortare resa, med tåg.

När vi väl kom fram till samhället närmast landet så hade vi enats om att vi nog ville äta omelett när vi kom fram. Ringde Mamma som i vanlig ordning fixade till det allra bästaste till sina döttrar. GulleMamma!

Syrran har jobbat både dagar och nätter i veckan så hon var trött. Jag med ont i halsen och lite feber var trött. Mamma var nog också lite trött. Trots att jag var trött så satt jag och kollade på tv i nästan tre timmar. I sträck alltså! När jag stängde tvn så kände jag att jag var ju tvungen att gå ut till dass och pinka för att klara natten. Syrran hade somnat i kökssoffan med lampan tänd, tror inte hon vaknade när jag, smidig som ett kassaskåp, gick genom köket.

Ute var det ljust av stjärnor och framförallt av månen som nästan såg till att det blev dagljust, ficklampa behövdes bara inne på dass. Frost i gräset och på Mammas bil, syrrans hade nog inte hunnit svalna än just då. Men, inte kallt! Helt galet. Det här vädret hemma skulle vara skitkallt, minst alltså. Aj lööööv Jamtland Jamtland jamt och standut!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Pojkar kan inte bli änglar."
Siri, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007