Söndag

T-minus 3 dagar!

Idag blev det hemfärd. Vi fick inte ha kylskåpet på tills nästa gång vi kommer dit för Mamma, så vi har försökt att hyra in lite fryst fisk i grannens frys. Samma granne som vi hittade och snodde tunnbröd hos den veckan jag och syrran var uppe i maj/juni. Igår så försökte vi ringa honom men han svarade inte. Då gick vi ner och tittade om han var hemma, det var han inte.

Grannjakten slutade med att vi hyrde in fisk i en annan frys, en bofast sådan!

Hemfärden gick väl ungefär precis som vi tänkt oss. INTE!!! När vi kommit typ halvvägs och lite till så sänds meddelande ut på radion om att en olycka inträffat och att hela E4:an är avstängd vid Mehedeby.

Vi funderade på att ta någon annan väg hem men mesade på i 110 på E4:an allafall i väntan på bättre idéer. Det hela slutade med att det var lite kö men bara ett helstopp. När vi kom hem så undrade vi vars faan olyckan varit! Lite imponerad av att bärgare, polis och kanske ambulans fått undan så jäkla fort och osynligt faktiskt!

När det här om olyckan kom till vår vetskap så började vi ju fundera på alternativa vägar. Vi insåg snabbt att vi inte var säkra på något av alternativen. Smart som jag är så tänkte jag att jag ringer MrT så får han kolla kartan. Inget svar. Sen gick det ju bra med farandet men det tog ju tid så vi var trötta. Då ringde jag MrT igen för att be om bärhjälp. Inget svar.

Jag blev nästan lite orolig så jag skickade ett sms. Efter nån timme kom svaret, han satt och spelade dataspel, WorldOfWarcraft. Äh va faan!!! Killen är snart 50!!!! Jag berättade hur dum han varit hela dagen och han begrep nog det. Han skulle åka och hämta sin bil som stod vid Gullmars, då fick jag ju berätta att om han hade svarat i telefon så hade jag kunnat skjutsa honom dit och det kunde jag inte nu eftersom jag fått med mig en vinflaska från Mamma hem.

Nu blir det ett glas vin och soffan!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Bögar är faktiskt helt vanligt folk även om de inte gillar tanter."
Mattias, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007